Alles over onze geluidsschermen

Kwaliteit, design en product eigenschappen, dat is waar het om draait.

 

De kracht van de Mopriwand

Wat maakt de Mopriwand nu het beste geluidsscherm op de markt? Hiervoor zullen we meer vertellen over de twee verschillende vaktermen, namelijk: geluidsabsorptie en geluidsisolatie.|

 

Geluidsabsorptie
Bij het absorberen van geluid worden de geluidsgolven opgenomen in het absorberend materiaal. Een deel van het geluid wordt omgezet in warmte, de rest kaatst terug in de ruimte. Geluidsabsorberende materialen zijn poreus (je kunt er door blazen). Zo wordt het geluid voor een deel geabsorbeerd. Deze producten zijn ideaal om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. (wegnemen nemen van vervelende galm, echo etc.)

Geluidsisolatie
Bij geluidsisolatie zorgt men ervoor dat het geluid niet van de ene ruimte naar de andere ruimte kan komen. Materialen zoals beton of metselwerk zijn heel sterk in het isoleren van geluid. Nog beter is het om een dubbele-wandconstructie te voorzien. Deze twee wanden mogen dan niet met elkaar in contact staan. Hierdoor wordt het geluid optimaal geïsoleerd. De geluidsisolerende materialen moeten dus zwaar zijn en helemaal luchtdicht.


De Mopriwand heeft niet alleen een hoge geluidsisolatie, maar heeft daarnaast een buitengewoon hoge geluidsabsorptie eigenschap.
Dit niveau van het geluid ‘letterlijk’ wegnemen is ongehoord.
Naast dit product eigenschap van de Mopriwand zijn hieronder nog meer eigenschappen waarom de Mopriwand het beste geluidsscherm op de markt is!

  • Tot 20 dB geluidsabsorptie
  • Tot 27 dB geluidisolatie

Het beste geluidsscherm op de markt

Mopriwand is de perfecte keuze bij het creëren van een rustige werkomgeving of rust op het privékadaster.
Waarom is dit product het beste geluidsscherm op de markt?

De Mopriwand is een nieuwe soort geluidsscherm met een kern membraan wat geluid wegneemt. Ook wel geluidabsorberend.
Mopriwand kan tot wel 20 dB geluidsabsorptie realiseren.

De Mopriwand zijn geluidsscherm modules die op elkaar worden geplaatst om de gewenste hoogte te bereiken. De modules worden geleverd met voorgeboorde gaten die het gemakkelijk maken om het geluidsscherm te monteren.

Het geluidsscherm heeft een afwerking van het hoogst niveau en is gemaakt met sustainable materialen. De Mopriwand is hierdoor verzekerd van een duurzaam en lange levensduur. Zo waarborgt Mopriwand de beste prijs-kwaliteitverhouding.

dB geluid verminderen

Het best presterende geluidsabsorberend geluidsscherm.

modulariteit

De geluidsschermen zijn modules waardoor het extreem modulair is.

Jaar garantie

Extreem hoog niveau duurzaamheid en een lange levensduur.

Het beste geluidsscherm ziet er ook goed uit.

Ziet de Mopriwand te industrieel eruit? Het is mogelijk om een extra bekleding tegen de Mopriwand geluidsscherm modules te monteren. Evenals groene begroeiing plaatsen tegen de Mopriwand is ook een mogelijkheid. Hierdoor is het mogelijk om niet alleen het beste geluidsscherm te hebben, maar ook nog een esthetische goed uitziende scherm te hebben staan. De volgende varianten zijn mogelijk voor de Mopriwand:

• Geolied Siberisch larikshout
• Groen geïmpregneerd
• Bruin geïmpregneerd
• Lavadesign
• Gegrond en geverfd
• Groene begroeiing