Geluidsschermen voor afvalstraatMilieustraat

Geluidsoverlast weggenomen van nieuwe milieustraat.

Vervuild geluid

Bij een milieustraat is het belangrijk dat het terrein goed afgeschermd is voor veiligheid en geluidsoverlast. Om deze reden is ervoor gekozen om het gehele terrein te omheinen met de Mopriwand geluidsscherm. Dit project besloeg een lengte van 500 meter en een hoogte van 3 modules, wat neerkomt op een totale hoogte van 3 meter.

Het terrein van de milieustraat had veel hoogteverschil, maar dit was gemakkelijk op te lossen dankzij de modulariteit en toepassingsmogelijkheid van de Mopriwand. Door de flexibele opbouw van de Mopriwand konden de modules eenvoudig geplaatst worden op verschillende hoogtes en was er geen sprake van extra grondwerk tussen de verschillende delen van het terrein.

Het project zorgt voor een stuk veiligheid, doordat onbevoegden niet zomaar het terrein op kunnen. Het geluidsscherm zorgt er daarnaast voor dat omwonenden, natuur en omringende bedrijven geen last meer hebben van de nieuwe milieustraat die dit jaar in gebruik zal worden genomen. Het gebruik van de Mopriwand als geluidsscherm is dan ook een slimme en duurzame oplossing voor een probleem dat in veel stedelijke gebieden voorkomt.

De Mopriwand is een uitstekende keuze voor dit soort projecten, omdat het geluidsscherm niet alleen effectief is in het dempen van geluid, maar ook omdat het duurzaam en onderhoudsvrij is. De modules zijn gemaakt van circulair materiaal en zijn eenvoudig te monteren en demonteren, wat zorgt voor een duurzame oplossing voor langere tijd.

Kortom, het project bij de milieustraat is een succesvol voorbeeld van hoe de Mopriwand kan worden toegepast om veiligheid en geluidsoverlast te verminderen. Door te kiezen voor de Mopriwand, kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, maar ook voor meer veiligheid en een betere leefomgeving voor natuur en omwonenden.

Een van de opvallende kenmerken van Mopriwand geluidsschermen is de mogelijkheid om een hoogte van maar liefst 8 meter te bereiken. Deze ongekende hoogte is een ”gamechanger” op het gebied van geluidsbeheersing, aangezien traditionele geluidsschermen vaak niet hoger zijn dan 4 meter. Door de indrukwekkende hoogte van de Mopriwand geluidsschermen kunnen ze geluid nog effectiever blokkeren en absorberen, waardoor de overlast weggenomen wordt.

Maar het zijn niet alleen de indrukwekkende hoogte van de geluidsschermen die ze zo effectief maken. Mopriwand geluidsschermen zijn ook ontworpen met duurzaamheid en effectiviteit in gedachten. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een modulair ontwerp, bieden ze niet alleen uitstekende geluidsabsorptie, maar ook een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is een milieustraat waar natuur en omwonende geen last meer hebben van het geluidsoverlast. Maar daarnaast is het terrein veilig afgeschermd voor onbevoegde en is de veiligheid daarmee ook gewaarborgd.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.