Privacy in Achtertuin StadsvillaNederland

Privacy en stilte gecreerd bij een achtertuin van een villa in de stad.

Stads villa

Als je in een stad woont, kan het lastig zijn om te genieten van de rust en stilte in je eigen achtertuin. De geluiden van auto’s, bussen, en andere voertuigen kunnen de rust verstoren en het gevoel van privacy en rust wegnemen. Gelukkig is er een oplossing: de Mopriwand. Het beste geluidsscherm op de markt en kan helpen om de rust en stilte in je achtertuin te herstellen.

Een voorbeeld van een geslaagd project met de Mopriwand vond plaats bij een villa in de stad. De eigenaar van de villa wilde graag meer privacy en rust in zijn achtertuin. Na het plaatsen van de Mopriwand modules, was dit doel snel bereikt. Het project bestond uit 30 meter zwarte Mopriwand modules van 2 meter hoog. Doordat er 2 modules boven elkaar geplaatst zijn, ontstaat er een effectief niveau van geluidsabsorptie en demping van geluid.

Als extraatje zijn er sfeer spotjes in de Mopriwand module verwerkt. Dit zorgt voor prachtige sfeerverlichting in de tuin, wat de tuin een extra gezellige en luxe uitstraling geeft. Het resultaat is een mooi stuk van de achtertuin dat volledige privacy biedt en waar de eigenaar weer kan genieten van rust en stilte.

De Mopriwand is niet alleen effectief in het creëren van privacy en stilte, maar het is ook nog eens een duurzame oplossing. De modules zijn namelijk gemaakt van volledig circulair materiaal.

Daarnaast zijn de modules eenvoudig te monteren en te demonteren. En wist je dat de Mopriwand modules ook nog eens onderhoudsvrij zijn, wat de eigenaar van de villa weer extra tijd en kosten bespaart.

Kortom, het Mopriwand project bij de villa in de stad is een perfect voorbeeld van hoe de Mopriwand kan worden gebruikt om privacy en rust te creëren in een omgeving waar deze zaken schaars zijn. Het zorgt niet alleen voor meer privacy en rust, maar ook voor een prachtige uitstraling van de achtertuin door de keuzes en mogelijkheden in uitvoeringen en bekledingen. Door te kiezen voor de Mopriwand kies je dus niet alleen voor een duurzame oplossing, maar ook voor meer rust en privacy.

Begroeiingen en Bekledingen

Mopriwand geluidsschermen bieden niet alleen een effectieve geluidsabsorptie, maar ook een scala aan mogelijkheden om de schermen aan te passen aan de gewenste esthetiek. Met drie verschillende soorten houten bekledingen kunnen bewoners kiezen uit diverse stijlen om de buitenruimte te verfraaien.

De drie houten bekledingen zijn:

  • Siberische Larik hout (geolied)
  • Spar hout  (zwart geïmpregneerd)
  • Pijnboom Hout  (bruin geïmpregneerd)

Naast de houten bekledingen is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Groene (Hedera) begroeiingen. Zoals hier in dit project is toegepast. Deze groene begroeiingen voegen niet alleen een vleugje natuur toe aan de omgeving, waardoor een nog rustigere en aangenamere buitenruimte ontstaat.

Met deze diverse opties kunnen bewoners hun Mopriwand geluidsschermen aanpassen aan hun persoonlijke smaak en de omgeving waarin ze zich bevinden. Zo bieden de geluidsschermen niet alleen functionele voordelen, maar dragen ze ook bij aan een esthetisch aantrekkelijke buitenruimte.

Installatie

De installatie van Mopriwand geluidsschermen is niet alleen eenvoudig en efficiënt, maar biedt ook een flexibiliteit die perfect past bij uiteenlopende projecten.

Dankzij het modulaire ontwerp van de Mopriwand geluidsschermen kunnen ze snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, met minimale verstoring van de omgeving. Het proces begint met het plaatsen van stevige palen of beugels op de gewenste locatie, die als basis dienen voor de montage van de geluidsschermen.

Vervolgens worden de Mopriwand geluidsscherm modules eenvoudig aan de palen bevestigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van het unieke bevestigingssysteem van Mopriwand. Dit systeem zorgt niet alleen voor een stevige en veilige bevestiging, maar maakt ook aanpassingen en eventuele latere wijzigingen aan het scherm eenvoudig mogelijk.

Kortom, met zijn eenvoudige installatieproces, modulariteit en aanpasbaarheid, biedt Mopriwand geluidsschermen een complete oplossing voor geluidsbeheersing, waardoor bewoners kunnen genieten van rust en stilte in zelfs de levendigste stedelijke omgevingen.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld, hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is Villa huis in de binnenstad met een achtertuin die volledig geluiddicht en privé is.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.