Project natuurtuinHuizen

Vrijstaande woning met mooie bruine bekleding.

Estische Mopriwand

Natuurtuinen zijn een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Echter, om optimaal van de natuur te kunnen genieten is het belangrijk om ongestoord te kunnen genieten van de omgeving. Het is dan ook niet vreemd dat de eigenaren van deze natuurtuin kozen voor de Mopriwand als omheining.

Met 70 meter Mopriwand geluidsscherm modules van 2 meter hoog is de gehele tuin omheind en worden geluiden van buitenaf geminimaliseerd. Om de natuurlijke uitstraling van de tuin te behouden, is er gekozen voor bruin geïmpregneerde houten bekleding tegen de Mopriwand. Zo past de omheining perfect in de omgeving en blijft de natuurlijke uitstraling van de tuin behouden.

Als laatste was er ook een toegang nodig. Daarom is er gekozen voor een dubbele draaipoort als toegang. Deze poort past perfect bij de rest van de omheining en biedt toegang tot de prachtige natuurtuin.

Dankzij de Mopriwand en de houten bekleding is de natuurtuin nu volledig omheind en biedt het rust net als privacy aan de eigenaren. Zo kunnen ze optimaal genieten van de natuur en alle schoonheid die de tuin te bieden heeft.

Enkele en dubbele draaipoort geluidsschermen

Naast de indrukwekkende geluidsscherm modules biedt Mopriwand ook innovatieve poorten die dienen als effectieve geluidsschermen. Of het nu gaat om enkele of dubbele draaipoorten, deze poorten zijn ontworpen met dezelfde hoogwaardige materialen en technologie als de geluidsschermmodules zelf, waardoor ze een naadloze aanvulling vormen op elk geluidsbeheersingsproject.

De enkele en dubbele draaipoorten van Mopriwand zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken. Met dezelfde opbouw en membraan als de geluidsschermmodules, bieden deze poorten niet alleen privacy en geluidsreductie, maar ook een prachtige ingang die perfect past bij de omgeving.

Een van de belangrijkste voordelen van deze poorten is dat ze de mogelijkheid bieden om de buitenruimte volledig af te sluiten, terwijl toch een elegante en functionele ingang wordt gecreëerd. Dit betekent dat bewoners kunnen genieten van maximale privacy en rust, zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid van hun eigendom.

Of het nu gaat om een residentiële tuin, een bedrijventerrein of een openbaar park, de enkele en dubbele draaipoorten van Mopriwand bieden een veelzijdige en effectieve oplossing voor geluidsbeheersing. Met hun hoogwaardige constructie en doordachte ontwerp dragen deze poorten bij aan een rustigere en meer aangename leefomgeving voor iedereen.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is natuurtuin waar natuur de eigenaar nu totaal kan genieten van de natuur en geen last meer heeft van geluid van ergens anders. Daarnaast is het terrein veilig afgeschermd zodat je volkomen privé zit in de tuin.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.