Geluidsschermen voor logistiek terreinRotterdam

Logistiek terrein afgeschermd met 5 meter hoog Mopriwand geluidsschermen.

Gigantische Mopriwand geluidsscherm ”WAND”

Het verminderen van geluidsoverlast is een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van industriële terreinen en logistieke gebieden. Om deze reden hebben de bedrijven op een logistiek terrein in Rotterdam besloten om een enorm geluidsscherm te plaatsen. Het scherm is vijf meter hoog en heeft een totale lengte van 200 meter.

Het scherm bestaat uit vijf modules, die boven elkaar zijn gestapeld. De hoogte van het scherm is nodig om zo veel mogelijk geluid tegen te gaan en te voorkomen dat de werkzaamheden op het terrein overlast veroorzaken voor omliggende bedrijven en panden.

Wat dit project bijzonder maakt, is de snelheid van installatie. Dankzij de modulariteit van het product kon het scherm binnen twee dagen worden geplaatst. Dit is een enorme prestatie gezien de omvang van het scherm en de complexiteit van de installatie.

Het Mopriwand geluidsscherm is gemaakt van duurzame en circulaire materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het scherm is niet alleen effectief in het verminderen van geluidsoverlast, maar is ook volledig onderhoudsvrij.

Dit project toont aan hoe belangrijk geluidsisolatie is voor bedrijven en panden in de buurt van industriële gebieden. Het Mopriwand geluidsscherm is een effectieve en duurzame oplossing voor het verminderen van geluidsoverlast en het verbeteren van de levenskwaliteit van omwonenden.

Wat dit project echt opmerkelijk maakte, is het vermogen van Mopriwand om geluidsschermen te leveren van vijf meter hoog. Terwijl de maximale hoogte dat leverbaar is tot wel 8 meter is. Dit betekent dat zelfs bij de meest uitdagende vraagstukken of problemen, Mopriwand in staat is om het geluid effectief weg te nemen en de rust terug te laten keren.

Het unieke vermogen van Mopriwand om geluidsschermen te bouwen tot een hoogte van 8 meter maakt het een ongeëvenaarde oplossing voor geluidsreductie, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Of het nu gaat om een logistiek terrein, een snelweg of een industrieterrein, Mopriwand staat garant voor een effectieve en duurzame oplossing voor geluidsoverlast.

Het resultaat van het project op het logistieke terrein spreekt boekdelen. Wat ooit een omgeving was die werd gedomineerd door geluidsoverlast, is nu een plek van rust en stilte, dankzij de indrukwekkende geluidsschermwand van Mopriwand. Dit project is een inspirerend voorbeeld van hoe geluidsreductie op grote schaal mogelijk is, dankzij de innovatieve oplossingen van Mopriwand.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is een logistiek terrein waar omwonende geen last meer hebben van het geluidsoverlast.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.