Project kinderdagverblijfBelgië

Mopriwand Extreem voor kinderdagverblijf in België

Mopriwand geluidsscherm voor een kinderdagverblijf.

Op verzoek van de klant is bij dit kinderdagverblijf in België een Mopriwand Extreem neergezet met een hoogte van 3 meter.

Twee zijdes van het kinderdagverblijf, van beide 30 meter is geluiddicht gemaakt. Ook is dit project volledig met CE-certificering getest aan de functie en kwaliteit van de geluidsafscheiding. Het project is veilig en vakkundig geïnstalleerd door partners van Mopriwand.

De Mopriwand Extreem heeft een ingebouwde stalen plaat in het midden van de module zitten. Dit zorgt voor een verbeterde Geluidsisolatie. Het verbetert de noise canceling eigenschap, het tegenhouden van geluid. Dit zorgt ook weer in deze situatie voor een geteste geluidsisolatie niveau van 27 dB!

Bij dit project was van belang dat omringende bewoners geen overlast meer zouden ervaren van de grote kinderdagverblijf met meer dan 5 groepen en ruim 100 kinderen.
De opdracht was om het geluid zoveel mogelijk te isoleren. Om geluid voornamelijk te isoleren heeft Mopriwand de Extreem versie.
Door de stalen plaat midden in het membraan zorgt het ervoor dat geluid(golven) zich bijna niet naar buiten kan dringen. Zo blijft het geluid volkomen geïsoleerd waar men het wilt hebben.

Alsnog heeft de Extreem versie van Mopriwand een geluidsabsorptie niveau van 18 dB. Er wordt nog steeds ook bij deze versie veel geluid weggenomen/geabsorbeerd om ook een prettiger omgeving te creëren binnen het kinderdagverblijf.

Daarnaast is er niet voor gekozen om een bekleding tegen deze Mopriwand Extreem te hangen zodat de kinderen van het kinderdagverblijf zelf aan de slag kunnen om de binnenzijde van het geluidsscherm te bekleden en versieren met knutsels en meer.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is kinderdag verblijf waar omwonende geen last meer van zal hebben, maar daarnaast ook nog veiligheid en privacy wordt gewaarborgd.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.