Rustgevende buitenruimte in de stadBelgië

Midden in de stad een plek om tot rust te komen.

Een ruimte van oase

Het project in de binnenstad is een mooi voorbeeld van hoe de Mopriwand geluidsschermen niet alleen zorgen voor privacy en stilte, maar ook bijdragen aan duurzaamheid. Het project bestaat uit een 3 meter hoog (3 modules) Mopriwand geluidsscherm, dat midden in de stad geplaatst is. De vrije ruimte waar het scherm geplaatst is, biedt mensen een groene omgeving waar ze kunnen ontspannen en actief kunnen zijn met vrienden, zonder last te hebben van de geluiden die in de stad de overhand hebben.

Het Mopriwand geluidsscherm heeft een zeer effectieve geluidsreductie en heeft het geluid in de omgeving meer dan gehalveerd. Hierdoor is de omgeving zo goed als geluidsdicht geworden, wat bijdraagt aan de rust en stilte in de groene omgeving.

Niet alleen is het Mopriwand geluidsscherm zeer effectief in het creëren van privacy en stilte, maar het is ook nog eens een duurzame oplossing. Het gebruik van volledig circulaire materialen maakt dit project niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de planeet. Het Mopriwand geluidsscherm is daardoor een mooie combinatie van functionaliteit en duurzaamheid en draagt bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Aanpassing mogelijkheden

Het project illustreert perfect de oneindige aanpassingsmogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen. Door de aanpassingsstukken wordt er slim gebruik gemaakt om verschillende hoogtes en hoeken in het geluidsscherm te creëren, waardoor het dynamisch eruit ziet. Er zijn zithoekjes en rustige hoekjes gecreëerd waar bezoekers van het binnen plein kunnen ontspannen en genieten van de rust. Deze doordachte ontwerpelementen maken het mogelijk om een gevoel van afzondering te creëren te midden van de stad, waardoor mensen kunnen ontsnappen aan de constante drukte en hectiek.

Wat dit project echt bijzonder maakt, is de manier waarop het laat zien hoe Mopriwand geluidsschermen niet alleen geluid kunnen blokkeren, maar ook kunnen worden gebruikt om een aangename buitenruimte te creëren. Door hoogteverschillen en andere architectonische elementen toe te voegen, wordt de buitenruimte getransformeerd tot een uitnodigende en rustgevende omgeving, waar bewoners kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen midden in de stad!

Het project van Mopriwand binnen de stad is een inspirerend voorbeeld van hoe geluidsreductie en buitenruimteoptimalisatie hand in hand kunnen gaan. Met zijn innovatieve ontwerp en veelzijdige toepassingsmogelijkheden biedt Mopriwand een oplossing voor geluidsoverlast in stedelijke omgevingen, terwijl tegelijkertijd rust en sereniteit worden gecreëerd.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is een plek midden in de stad waar natuur en omwonende geen last meer hebben van het geluidsoverlast.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.