Project binnenplaats stadBelgië

Midden in de stad een plek om tot rust te komen.

Een ruimte van oase

Het project in de binnenstad is een mooi voorbeeld van hoe de Mopriwand geluidsschermen niet alleen zorgen voor privacy en stilte, maar ook bijdragen aan duurzaamheid. Het project bestaat uit een 3 meter hoog (3 modules) Mopriwand geluidsscherm, dat midden in de stad geplaatst is. De vrije ruimte waar het scherm geplaatst is, biedt mensen een groene omgeving waar ze kunnen ontspannen en actief kunnen zijn met vrienden, zonder last te hebben van de geluiden die in de stad de overhand hebben.

Het Mopriwand geluidsscherm heeft een zeer effectieve geluidsreductie en heeft het geluid in de omgeving meer dan gehalveerd. Hierdoor is de omgeving zo goed als geluidsdicht geworden, wat bijdraagt aan de rust en stilte in de groene omgeving.

Niet alleen is het Mopriwand geluidsscherm zeer effectief in het creëren van privacy en stilte, maar het is ook nog eens een duurzame oplossing. Het gebruik van volledig circulaire materialen maakt dit project niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de planeet. Het Mopriwand geluidsscherm is daardoor een mooie combinatie van functionaliteit en duurzaamheid en draagt bij aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is een plek midden in de stad waar natuur en omwonende geen last meer hebben van het geluidsoverlast.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.