Project logistiek terreinRotterdam

Logistiek terrein afgeschermd met 5 meter hoog Mopriwand geluidsschermen.

Gigantische Mopriwand geluidsscherm ”WAND”

Het verminderen van geluidsoverlast is een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van industriële terreinen en logistieke gebieden. Om deze reden hebben de bedrijven op een logistiek terrein in Rotterdam besloten om een enorm geluidsscherm te plaatsen. Het scherm is vijf meter hoog en heeft een totale lengte van 200 meter.

Het scherm bestaat uit vijf modules, die boven elkaar zijn gestapeld. De hoogte van het scherm is nodig om zo veel mogelijk geluid tegen te gaan en te voorkomen dat de werkzaamheden op het terrein overlast veroorzaken voor omliggende bedrijven en panden.

Wat dit project bijzonder maakt, is de snelheid van installatie. Dankzij de modulariteit van het product kon het scherm binnen twee dagen worden geplaatst. Dit is een enorme prestatie gezien de omvang van het scherm en de complexiteit van de installatie.

Het Mopriwand geluidsscherm is gemaakt van duurzame en circulaire materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het scherm is niet alleen effectief in het verminderen van geluidsoverlast, maar is ook volledig onderhoudsvrij.

Dit project toont aan hoe belangrijk geluidsisolatie is voor bedrijven en panden in de buurt van industriële gebieden. Het Mopriwand geluidsscherm is een effectieve en duurzame oplossing voor het verminderen van geluidsoverlast en het verbeteren van de levenskwaliteit van omwonenden.

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is een logistiek terrein waar omwonende geen last meer hebben van het geluidsoverlast.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.