Project Villa met Zwembad Installatie SaneringRoosendaal

Zwembad installatie dempen met geluidsschermen

Zwemmen in rust, geluidsreductie bij Zwembadinstallaties

In de voortdurende zoektocht naar duurzaamheid en energie-efficiëntie worden zwembadinstallaties steeds groter en talrijker. Hoewel deze duurzame initiatieven een positieve impact hebben op het milieu, brengen ze ook een uitdaging met zich mee: geluidsoverlast. Gelukkig bieden de geluidsschermen van Mopriwand een effectieve oplossing voor dit probleem.

Een recent project laat dit hedendaagse situatie goed zien. Perfect hoe Mopriwand geluidsschermen worden ingezet om geluidsoverlast van zwembadinstallaties te verminderen. Met de groeiende omvang en aantal installaties komt ook een toename van geluidsniveaus, wat een zorg is voor zowel omwonenden als gebruikers van de faciliteiten.

Hieronder een illustratie hoe zo installatie omheint wordt met geluidsschermen en wat het eindresultaat visueel is.

De geluidsschermen van Mopriwand bieden het beste niveau geluidsabsorptie. En is daarnaast een slimme, esthetisch verantwoord en duurzame oplossing. Door de geplaatste geluidsschermen rond de installaties, worden geluidsgolven effectief geblokkeerd en geabsorbeerd. Hierdoor wordt de geluidsoverlast aanzienlijk verminderd, waardoor een rustigere en aangenamere omgeving ontstaat voor zowel omwonenden als zwembadgebruikers.

Wat dit project zo bijzonder maakt, is het vermogen van Mopriwand geluidsschermen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk project. Het product is in staat om 20 Decibel geluid te dempen. Of het nu gaat om kleine zwembadinstallaties in een woonwijk of grootschalige faciliteiten in een stedelijke omgeving, de geluidsschermen kunnen worden aangepast aan de omvang en vereisten van het project.

Bovendien dragen Mopriwand geluidsschermen niet alleen bij aan geluidsreductie, maar ook aan een verbetering van de esthetiek van de omgeving. Met hun moderne ontwerp en duurzame materialen passen de geluidsschermen naadloos in elke omgeving, zonder afbreuk te doen aan het visuele aspect.

Kortom, dit project bij deze zwembadinstallatie is een inspirerend voorbeeld hoe Mopriwand geluidsschermen kunnen bijdragen aan een stillere en meer leefbare omgeving. Door geluidsoverlast effectief aan te pakken, dragen deze geluidsschermen bij aan het welzijn van de gemeenschap en bevorderen ze een positieve leefomgeving voor iedereen.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van de maatschappij en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is school waar geen last meer is van geluidsoverlast van de grote installaties die op het dak moeten staan vanwege de vele installaties die nodig zijn voor het gebouw.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.