Schooldak Installaties DempenBreda

Geluid productie van schoolinstallaties op het dak gedempt.

Stille Studie: Mopriwand Geluidsschermen Transformeren Schooldaken

In het streven naar optimale leeromgevingen en rustige studieplekken heeft Mopriwand een opmerkelijk project voltooid op het dak van een school. Met de geluidsschermen zijn storende geluidsinstallaties gesaneerd, waardoor een stilte is gecreëerd die perfect is voor concentratie tijdens toetsen en tentamens.

Het project begon met de uitdaging van geluidsoverlast afkomstig van de installaties op het schooldak. Deze installaties zijn geplaatst om het warme weer tegen te gaan in de klaslokalen. Daarnaast zijn er warmte pompen en warmtewisselaars om duurzaamheid te bevorderen.

Het geluid van deze installaties drongen door tot in de klaslokalen, waardoor leerlingen werden afgeleid tijdens cruciale studiemomenten. Maar dankzij Mopriwand geluidsschermen is dit verleden tijd.

De geluidsschermen van Mopriwand werden strategisch geplaatst rond de installaties op het schooldak, waardoor het geluid effectief werd geblokkeerd en geabsorbeerd. Hierdoor is het geluid niet langer hoorbaar in de klaslokalen, zelfs niet tijdens toetsen of tentamens, waardoor een rustige en optimale leeromgeving wordt gegarandeerd.

Maatwerk om installaties te absorberen

Wat dit project zo uniek maakt, is de veelzijdigheid en maatwerk die Mopriwand geluidsschermen bieden. Deze schermen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke schooldak/installatie omgeving, of het nu gaat om een kleinere basisschool of een grote middelbare school. Het geluidsscherm kan er altijd naast geplaatst worden.

Het resultaat is verbluffend: leerlingen kunnen zich nu volledig concentreren op hun studie, zonder te worden afgeleid door storende geluidsinstallaties. Dankzij Mopriwand geluidsschermen hebben scholen de mogelijkheid om een rustige en bevorderlijke leeromgeving te creëren die bijdraagt aan het succes en welzijn van hun leerlingen.

Dit project toont aan dat Mopriwand geluidsschermen niet alleen geluid blokkeren, maar ook een positieve impact hebben op de leeromgeving. Met zijn innovatieve oplossingen blijft Mopriwand een toonaangevende speler op het gebied van geluidsbeheersing, en draagt zo bij aan een betere en stillere wereld voor ons allemaal.

VOLG ONS EN ZIE MEER!

🔔Vergeet niet om Mopriwand te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste projecten en nieuwsberichten!

 

Mopriwand LinkedIn profile Icon     Mopriwand Pinterest profile Icon     Mopriwand Facebook profile Icon     Mopriwand Instagram profile Icon

Mopriwand privacy en rust

Dit project is een voorbeeld van hoe je een situatie kan verbeteren en optimaliseren. Zo speelt Mopriwand in op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd lost het een probleemstuk op wat geen ander product op de markt kan. Door samen te werken met een specialist in hekwerken, is dit project prachtig uitgevoerd en staat dit voor de komende 20+ jaar keurig bij. Het resultaat is school waar geen last meer is van geluidsoverlast van de grote installaties die op het dak moeten staan vanwege de vele installaties die nodig zijn voor het gebouw.

Geïnteresseerd door wat je hebt gezien, en vragen over de mogelijkheden van Mopriwand geluidsschermen?
Mopriwand staat voor je klaar!
Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)85 483 31 60
of mail info@mopriwand.com

 


Nog niet genoeg gezien?

Bekijk hier een van de andere uitgevoerde projecten.